neděle 24. listopadu 2013

Konečně mám sbaleno vše v tašce do porodnice. A čekáme na příchod našeho druhého miminka. Moc se těším a zároveň se bojím. Zase toho pro nás bude spousta nového. A hlavně pro Terezku. Snažíme se jí na příchod miminka připravit celé těhotenství, tak snad vše zvládneme.
Nejhroší pro nás, ale určitě bude doba strávená v porodnici. Jsem připravená na probrečené večery, snad bude Terezka šikovnější než máma a slziček bude minimum.
Dnes chci Terezce nakoupit tácky a začít pracovat, aspoň zčásti dle montessori výchovy, její principy se mi líbí, i když nevím jestli dokážu vše přesně aplikovat. Každopádně se moc těším. Bude to pro nás něco nového a určitě nás to hodně obohatí.
Předem přeji všem krásně a klidně strávené adventní období a hlavně klidné vánoce...

Finally, I packed everything in my bag to the hospital. And we are waiting for the arrival of our second baby. I am looking forward and at the same time I'm afraid. Again it will be for us a lot of new. And especially for Terezka. I try to prepare for the arrival of the baby throughout the pregnancy, so hopefully everything can handle.

Nejhroší for us, but it certainly will be time spent in hospital. I'm ready to probrečené evenings, perhaps Tereza will be handier than mom and tears will be minimum.

Today I want to buy Terezce mats and begin to work at least in part, by the principles of Montessori education I like, although I do not know if I can do exactly apply. Anyway, I'm looking forward. It will be something new for us and certainly a lot of us to enrich.

Pre wish you all a beautiful and peaceful Advent season spent mainly a quiet Christmas ...

2 komentáře:

  1. Janka nech vám to všetkým dobre dopadne! Nebojte sa ničoho, Terezka prekvapí maminku a zvládne to i bez slzičiek, užite si čas v pôrodnici najviac, ako sa dá. Skúste to s montessori, niečo pôjde, zafunguje, niečo nie, nebojte sa opýtať a kedykoľvek napíšte. Budem na Vás myslieť :) Katka (montessoridoma.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář a za nabídku rad a pomoci!! Včera jsme zkusili tácky. Někdy nafotíme na mobil a vložíme. Myslím, že to mělo úspěch

      Vymazat